TSGK Clan Forum Forum Index TSGK Clan Forum
Half-Life 2 : Deathmatch TSGK Clan forum.
 
 CalendarCalendar   FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

[*Stars*] Dr.Killer
October 16 1996 (21 year old)
Calendar
Calendar Calendar
Mon 16 Oct 2017 Tue 17 Oct 2017 Wed 18 Oct 2017 Thu 19 Oct 2017 Fri 20 Oct 2017 Sat 21 Oct 2017 Sun 22 Oct 2017
Birthday [*Stars*] Dr.Killer  
 
 
 
 
 
 
The time now is Tue Oct 17, 2017 20:44
All times are UTC + 2 (DST in action)
 Forum index » TSGK General » HL2 Help
Source SDK
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
Page 1 of 1 [4 Posts]  
Author Message
StonedCabbage
TSGK Member


Joined: 18 Jun 2006
Posts: 2272
Location: Birmingham, United Kingdom
Country:
Browser:
Age: 31

PostPosted: Sun Mar 30, 2008 02:25    Post subject:  Source SDK
Subject description: Source SDK Help
 

Well, I wanna get back into Mapping, however with my New computer, it doesn't want to work (Come to think of it, it didn't work on my old computer until I did something but can't remember what). Anyway......

1 - Ive Installed the Source SDK off Steam
2 - I click the Icon within Steam to launch the SDK
3 - The Dialogue box comes up (Like all games just about to load) saying Preparing to launch SDK Source...
4 - Thats it, nothing happens, it disappears, and that Box with the different apps (Hammer, Face Modeller, etc) just doesn't show up

Ive checked my Task Manager, nothing running apart from the norm. Ive had a look on the Steam Forums, can't find any mention of it there.

I'm thinking the Install could be messed up, Im reinstalling it as I type, any other people heard of this problem happening? Thanks!

Very Happy Cool Sad Embarassed Crying or Very sad

_________________

I hope that packet gets lost forever in network oblivion
Back to top
View user's profile Send private message 
Diet H2O_TSGK
TSGK Member


Joined: 03 Aug 2006
Posts: 3272
Location: Ireland (right, left, then second on the right)
Country:
Age: 46

PostPosted: Sun Mar 30, 2008 02:51    Post subject:  

yeah - there's something else you have to do. I vaguely remember having to do some wird things.... but I forget. Don't reinstall - one of the mapping lads will know
_________________

Two parts hydrogen, one part oxygen with all the fat taken out
Back to top
View user's profile Send private message 
MeekMeekle


Joined: 08 Nov 2006
Posts: 847
Country:

PostPosted: Sun Mar 30, 2008 02:55    Post subject:  

I have no idea. and from what diet said.. you don't have to do that weird thing anymore because they updated the SDK last week so you can pick between the orangebox engine and the ep1 now.

.. get rid of any launch options?!
Back to top
View user's profile Send private message 
StonedCabbage
TSGK Member


Joined: 18 Jun 2006
Posts: 2272
Location: Birmingham, United Kingdom
Country:
Browser:
Age: 31

PostPosted: Sun Mar 30, 2008 05:08    Post subject:  

There were no Launch options set.

Anyway after a Delete and Re-install it seems to work now, must of just been a corrupted install or something, had it happen with HL2 once (models missing such as railings etc).

Thanks for comments, feel free to lock this topic.


Very Happy Very Happy Very Happy

_________________

I hope that packet gets lost forever in network oblivion
Back to top
View user's profile Send private message 
Display posts from previous:   Sort by:   
Page 1 of 1 [4 Posts]  
Post new topic   Reply to topic View previous topic :: View next topic
 Forum index » TSGK General » HL2 Help
Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum
You cannot post calendar events in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
[ Time: 0.2224s ][ Queries: 15 (0.0092s) ][ Debug on ]